perjantai 13. helmikuuta 2015

Pohdintaa bloggaamisesta

                                                                 (Kuva:Johanna Kare)

Viime kuukausina nämä asiat ovat pyörineet mielessä lähes päivittäin. Pitäisikö aloittaa bloggaus? Miksi? Miksi ei? Mistä kirjoitan ja mistä en? 

Kirjoitan päiväkirjaa, mutta se ei ole lukittu pienellä kultaisella avaimella, niinkuin lapsuudessa. Eikä kirjaa piilotella patjan alla äidiltä piilossa. Se on apposen auki, valmiina teitä varten kaikkine virheineen ja inhimillisyyksineen. Mietin tietysti sitä, että kaikki tänne kirjoittamani teksti on koko maailman luettavissa. Kuulostipa pelottavalta, mutta koska olen jo muutenkin julkista riistaa on hienoa, että nyt voin tätä kautta tarvittaessa kertoa miten asiat ihan oikeasti ovat. Itse luen kuitenkin blogeja juuri sen henkilökohtaisen tarinan innoittamana, ja päästäkseni hieman raottamaan verhoa mielenkiintoisten ihmisten elämän saloihin. Näiden asioiden välillä tasapainottelu vie varmasti aikaa ja myös muuttuu ajan ja kokemusten myötä. Samalla opin ehkä asioita itsestäni kirjoittamisen sekä teidän kommenttienne kautta.
(Kuva:MTV)

Olen ollut ällikällä lyöty positiivisista kommenteista instagramissa. Kukaan ei ole koskaan sanonut minulle mitään niin kaunista kuin "olet inspiraationi lähde", "herkistyin kyyneliin tänään katsellessani sinua televisiosta", "saat minut nauramaan jutuillasi", "pysäytät aitoudellasi". Saan kommenteista valtavasti positiivista energiaa, ja toivonkin blogini boostaavan energiat vielä korkeammalle tasolle!


Muistan hetken, kun en enää kerennyt kommunikoimaan kaikkien instagramissa juttelevien uusien tuttavuuksien kanssa. Ja hetken, kun olin unohtanut vastata tytölle, jota inspiroin, ja jonka unelmana oli joskus näytellä ammatikseen. Tuli kovin paha mieli. Työkseni näytteleminen oli nimittäin itsellenikin vain unelma jokunen vuosi sitten, mutta yhtäkkiä olenkin päässyt tekemään sitä ja tiedän, miten pienestä se voi olla kiinni. Yksi kannustava kommentti oikealta henkilöltä, oikealla hetkellä voi muuttaa unelmat todeksi.

Yritin nakit kippurassa vastailla instagramissa kännykällä näpytellen kaikille tasapuolisesti. Aloin miettiä, miten paljon antoisampaa olisi, jos voisin vastata kysymyksiinne laajemmin, avata omaa elämääni, niitä asioita jotka teitä kiinnostaa, innostaa, inspiroi, ärsyttää, naurattaa ja laittaa pohtimaan. Huomasin myös, että monia kiinnosti mitä sanoin. Blogin kautta pystyisin ehkä joskus vaikuttamaan itselleni tärkeisiin asioihin. Ottakaa kuitenkin iisisti, ei tästä ole tulossa mikään "filosofiaa-ja-politiikkaa" -blogi!Täytyykin palata tähän aiheeseen vuoden tai parin päästä, ja katsoa, miten suhtautumiseni bloggaamiseen on muuttunut ajan myötä.

Nyt ei muuta kuin sitten vaan täysillä bloggaamaan! 

-Oona

   

24 kommenttia:

 1. Mahtavaa että oot alkanu pitään blogia. Ite oon alusta alkaen ollut tv:n ääressä salkkareitten aikaan. Huippu sarja, huiput näyttelijät. Kun tulit salkkareihin, ensireaktio oli juurikin tää, että ootko oikeesti oikee näyttelijä tähän sarjaan. Ajan kuluessa pystyy kuitenkin tv:n äärestä katsomalla huomaamaan sun valtavan kehityksen uppoutua täysillä Mariannan rooliin. Välillä jopa itekkin miettii, että ootko itse täysin samanlainen persoona :D! Oot tuonut salkkareihin ihan uutta pohjaa. Siks toivoisinkin että kirjottaisit blogiin yhden kirjoituksen siitä miten Mariannan rooli on vaikuttanut suhun, millaista sitä on näytellä. Mikä sua inspiroi kaikista eniten jne. Mitä Marianna on opettanut sulle, mitä Marianna merkitsee sulle. Lisäks täytyy vielä sanoa, että ihannoin myös että jaksat oikeesti vastailla faneille niin instagramissa kuin täällä bloginkin puolella. Sitä harva "julkkis" nykypäivänä tekee. Oot ihan huippu jatka samaan malliin!:)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Kiitos pitkästä kommentista :) Nyt on Marianna postaus julkaistu, yritin vastailla näihin sun kysymyksiisi siellä. Kiva kuulla että kehitys näkyy, minullakin on sellainen fiilis että tutustuttuani Mariannaan paremmin on näytteleminen helpottunut.

   Poista
 2. Ihana blogaus sinulla taas. Mä tykkään sun asenteesta tosi paljon. Oona olen myös instangramissa nimellä nennurasanen03 saat tulla seuraamaan. Olet huippu ja tosi kaunis ja ihana näyttelijä. Salkkareissa olet hyvä näyttelemään. Sä oot toosi kiva kun vastaat kommenteissa. Olet tervetullut tänne nettiin kirjoittamaan blogia. Tosi kiva että vastasit myös minulle, sinulla oli tosi kauniita sanoja ja aloin nauraa kun puhuit että olit vauvana porsaan näköinen, minusta et. Et silloin etkä nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Yritän oikeasti vastailla kaikille mutta näitä kommentteja satelee aika hullua tahtia niin en pysy ihan perässä! T. Possu-Oona

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Jälleen kerran hyvä postaus! On vaan jotenkin niin mahtavaa kun pidät blogia!! Mielestäni sulla on hyviä ideoita ja aiheita blogiin. Vaikka alotitkin vasta tässä lähiaikoina teit itsestäsi mun lempi blogaajan jota jaksaisin lukea vaikka 10000000000 sivua tekstiä jota sinä ,just SÄ oot kirjottanu! Kiitos, että teit tämän blogin <3 :)
  - Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni :) Kiva kirjoittaa blogia kun saa tuollaisia kommentteja!

   Poista
 5. Tosi hyvä kirjoitus, tekstistä hohkaa aitous! Olet todella lahjakas näyttelijä ja muutenkin tosi kaunis :)

  VastaaPoista
 6. Ku lukee noita sun tekstejä niin voin jo eläytyy noihin paikkoihin�� sä oot muuten toosi hyvä näyttelijä ja tosi ��ihailen��✋��

  VastaaPoista
 7. http://oidenkruunu2012.blogspot.fi/2015/02/oonalle.html

  Oona omistin yhen blogitekstin sulle ! :)

  VastaaPoista
 8. Ihanaa tietää henkilöstä mariannan takana

  gottobetru.blogspot.fi

  VastaaPoista
 9. Oot paras ja Ihana <3
  I Love you!

  VastaaPoista
 10. Moi Oona!oot tosi ihana ja näyttelet tosi hyvin Mariannan roolin :) ilahtuisin suuresti jos vastaisit kommenttiini <3 ps.iso halaus sulle!��

  VastaaPoista
 11. Sie oot niin ihana paras������

  VastaaPoista
 12. toivottavasti ilahdut näistä Ihq kommenteista? ;)
  Hali Hali sulle!

  VastaaPoista
 13. Ihana blogi sulla!❤ Luin tänään tätä ekaa kertaa ja uppouduin täysin sun kirjotuksiin! Oot todella lahjakas näyttelijä ja toit salkkareihin lisää kiinnostusta ja jännitystä!! Masennun aina, kun salkkareissa ei näytetä Marjanna kohtauksia ja odotan niitä aina eniten :( Mutta toki tykkään kaikista muistakin salkkareiden näyttelijöistä ja toinen lempparini onkin Sanni eli Kerttu Rissanen❤ Talen ja Sannin vauva on niin suloinen!! Mutta hyvää tulevaa kesää ja kevättä sulle! :)
  XOXO : Anniina

  VastaaPoista